Startsida
Introduktion
Ekoby
Kontakt
Kunskapskällor
OPPT, I-UV
  


Nedan följer senaste information vartefter jag själv hittar det. Om du inte hört talas om OPPT eller I-UV förut rekommenderar jag dig att gå längre ner på denna sida till stycket Introduktion. Läs allt efter detta först. Annars blir nog  Senaste nytt helt obegripligt för dig :)


Hallå igen :)
Som uppenbart har jag lagt ner uppdateringen av denna sida. Fortfarande kan den som vill skaffa sig information om OPPT/I-UV mer historiskt ha nytta av den så den får ligga as is ;)
Själva verksamheten för OPPT anser jag som avslutad.
Vissa enstaka personer har haft framgång med att förhandla med enstaka banker och fått skulder avskrivna. Men i stort kan man konstatera att den globala kollaps av banksektorn som vi ville åstadkomma initialt inte har skett.
Den kommer i en eller annan form tror jag. Men att alls försöka skaffa nåt deal med det gamla systemet är ju uppenbart inte möjligt. Jag förlitar mig på att de kommer att självdö / krascha för egen hand. Dom har liksom nått gränsen för hur långt det går att driva pyramidspelet, även globalt :)

Själv fokuserar jag nu på Free Energy. Det kommer också att bli en världsomfattande förändring.
Det arbeta jag startat upp för detta i Sverige kan du följa via min nya hemsida för detta

http://qegsweden.weebly.com


 • Hejsan. Jag har fokuserat på att bygga Free Energy Devices sen sist. Det är ju massor av dokument som läckt ut nu på internet om en massa uppfinningar sen långt tillbaka som blivit "begravda" av olje- och bil-industrin t.ex. som inte vill att du och jag ska kunna bygga våra egna energi-apparater :) För dig som är intresserad är detta ett bra ställa att börja på
  http://www.free-energy-info.tuks.nl/
  Själv håller jag på med en Hendershot Fuel Less Generator. Den tar energin från jordens magnetfält och producerar 220 V AC i slutänden  :)
  Hoppas bli klar med ett proof of concept innan slutet av November. Vissa delar är lite knepiga att få tag på. T.ex. en magnetstav med specifika mått. Hör av mig när projektet är klart.
  Hör av dig till min Skype användare ,  sidhabo ,  ifall du vill vara med i den skype-grupp som diskuterar Free Energy.
 • Har gått med i en nystartad FREE bank. Den baseras på en valuta man kallar för IONs. Varje dag man är med i banken får man 100 ION insatt "gratis". Tanken är att man så småningom ska kunna växla IONs mot vanlig "gammal" valuta som dollar eller svenska kronor. Så det är vad alla väntar på just nu. Får se vad det blir av det. Kostar ju inget att gå med så jag gick med bara för skojs skull. Så om du vill testa är det bara att gå till länken nedan. Kostar ju inget att öppna ett konto:

  http://cyclos-iopeen.jelastic.servint.net/do/login

  Mitt konto just nu:

  http://www.sidhabo.org/div2/KontoKlipp.JPG
 • Senaste versionen av P13  för PC o Mac släpptes 18 oktober. Den funkar inte alls. Så jag avvaktar en version som fungerar. De första versionen för W8 mobil som jag har funkar basalt men saknar allt det nya som tillagts för PC versionen.
  Om du är intresserad kan du skicka en anmälan till Skype om att du vill vara med i den skypegrupp som diskuterar P13. Skicka till min skype användare    sidhabo.
  Nya versioner av P13 annonseras här

  http://www.projectxiii.com/


 • Hej alla. Back again :) Varit på semester från OPPT och I/UV ett tag hi hi. Följt mest 5D radio talk "One people show" samt lite interna Skype grupper. Senaste månaden kan man säga  att det hänt massor ....  och ingenting. Med det menar jag att det händer mycket men det syns inte i "vanliga" media. Så för er som inte är helt övertygade om allt som behandlas på denna sida kanske det kan vara lagom att vänta tills det hela rullar ut mer publikt   ....  lite semester från det hela he he. Det är nog inte förrän dess jag kommer att vara så aktiv här heller så ....
 • Nu har det släppts flera versioner för P13. Iphone, PC och Mac version. Jag har testat en del nu med både PC och Windos8 mobilen. I stort sett kan man säga att det hela är tämligen oanvändbart i dagsläget. Massor som fattas och mycket buggar. För PC/Mac versionen är det ju en Alfa  version så där har man ju inte anledning att förvänta sig att allt ska funka. Men även så är det för dåligt hittills. Synd att Caleb släppte det för tidigt. Är nog många som blir bortskrämda av att det funkar så dåligt nu i början.
 • Alla väntar fortfarande på att Heather ska publicera sitt Document Of Value ( DOV ). Det är dessa vi ska använda när vi går och pratar med banken för att realisera vårt värde.  Ingen vet när det kommer att hända. Heather's besked är stadigt att det måste hända vissa saker innan det är rätt tid att släppa dokumenten. Så jag är fine med att vänta tills de släpps.
 • Ska fokusera mer på att undersöka hur man kan bygga gratis Energi apparater. Finns en gedigen dokumentation om vilka tekniker som finns samt massa hands on instruktioner hur man kan testa att bygga egna maskiner på bakgården eller i garaget :)  Det kan jag roa mig med till det händer nåt mer konkret med Heather's DOV :) Så när värdet kommer kan jag starta fabrik för masstillverkning och skänka bort tekniken till alla. :)    Hörs när det händer nåt STORT   ... då är jag tillbaka här. Lita på det. • Jag är så nöjd med mig själv. Senaste tiden har jag "legat lågt". Det är så oerhört mycket rykten och fakta som cirkulerar nu. Så för mig känns det riktigt att koppla bort lite och mera pyssla om mitt "vanliga" liv :)
  Jag tar det lugnt tills Heather kommer ut med sina dokument. Då går jag till banken och leker lite med dom.

  Mest hallå senaste veckan har det varit om :
  o   Swiss Indo fonden. Blir den av ?  Prognos NEJ
  o   Irakiska dinaren. När släpps den fri ? Prognos Never

  Båda dessa händelser, enligt källor som jag tror på, är  desperata försök av PTW för att lura in oss i ett nytt system, som de fortfarande kontrollerar. Du får en lite bråkdel av ditt värde. 6 miljoner .... det kan du väl inte motstå .. väl ?  No thanks.  Det har dom snart lurat av dig ifall dom får fortsätta att styra det hela. Dessutom måste hela övriga maktapparaten, förutom den rent ekonomiska, också startas om. Militär, polis, rättsväsenden, regeringar.
 • Även om jag ligger lågt  tills  det hela får rulla ut och man kan orientera sig lite i vad som kommer härnäst, så hyser jag ingen tvivel om att STORA saker kommer att hända SNART.
  Många, för mig,  trovärdiga uppgifter om att det gamla systemet är i kaos och panik. Men jag finner det inte mycket värt just nu att försöka spekulera i hur skiftet kommer att ske. Tror inte det finns någon som har koll på det he he.

  Likaså ägnar jag mig inte åt drivor av kanaliserade data från "ärkeänglar" och "ascended masters".
  Jag tror säkert att vissa data är äkta. Men hur ska jag kunna veta vilka. Det får också blomma ut lite innan det kommer högt upp på min lista.

  Men när det känns rätt för mig kommer jag att var fullt redo att ge mitt bidrag till den nya utvecklingen. Ingen brist på ideer precis. Om man tänker STORT. Utgår Ifrån att man har oändliga resurser att förvalta och alla kommer att jobba TILLSAMMANS. För moder jords bästa utveckling.
  DET SKA BLI KUL
  Viktigaste fokus annars för mig nu är att spana efter likasinnade i min lokala omgivning. Som jag kan börja jobba tillsammans med. När det är dags. Det känns för mig som det mest givande just nu.


 • Tisdag / Onsdag blev det ett himla liv i bloggar och chattar. Jag fattar inte riktigt vad som är så stort med det hela. Det är de 2 länkarna nedan som kommenteras som "GAME OVER", "UNIVERSAL DEBT FORGIVENESS", "ETERNAL ESSENCE COMPLETELY FACTUALIZE" .
  Well jag väntar lugnt på att Heathers dokument släpps. Sen kan man börjar göra nåt med dom.
  För dig som undrar över länk 2, det har spekulerats en massa om irakiska dinar en längre tid. Hela iden är att den kommer att uppvärderas enormt mycket en viss tidpunkt. Så folk har investerat i hopp om enorma vinster. Jag har inte brytt mig speciellt om detta ... men det verkar ju som om dinar spelet har satt igång.

  http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=284078

  http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=284063 • Satte upp mitt flygblad i 20 trappuppgångar nu i mitt kvarter. Ska bli skoj att se ifall nån hör av sig.  Eller ifall de blir censurerade av husvärden he he.


 • Min senaste ide. Tänker sätta upp flygbladet nedan i mitt kvarter imorgon. Samt på anslagstavlor i min närhet såsom Hemköp, Coop, biblioteket etc.
  Stjäl gärna min ide och gör detsamma i din egen närmiljö.
  Lämpligen byt ut min e-post ifall du använder min förlaga :)
  Eller hitta på en egen text.

  Flygblad


 • Det är sånt här jag ser fram emot att följa och stödja inom kort. Tänk var vilken revolution det blir ifall vi får tillgång till gratis energi ! Hela olje-maffian goodbye. Vilken effekt, inte bara ekonomiskt, utan maktpolitiskt. Projektet nedan är bara försmaken. Men roligt att det fokuserats till Sverige :)
  Detta finns att köpa just NU. Bara att gå och handla he he. Hemma-marknaden verkar inte helt klar än ...  Men om du är inblandad i ett sammanhang med förbrukning  motsvarande 40 hushåll. Det är bara att gå och köpa ! Du får minst 5 gånger tillbaka den effekt du stoppar in !! Min ekoby är bara 17 hushåll. Men jag ska kolla upp detta. Jag vet .... emot "vetenskapliga" grundlagar. Dom var det vi i hundratals år inbillats gäller. Not today,  he he.

  http://kristofferhell.net/arhundradets-genombrott-fri-energi-i-sverige-hosten-2013/


 • Ja nu rullar det på med mycket nya händelser. Man kan mer och mer spåra vad som är på gång även i "vanliga" media.

  o   Påven har utfärdat ett dekret där alla tjänstemän i påvestaten förlorar sin åtals-immunitet. Att träda i kraft 1 September.

  o   Högste chefen för Homeland security (tror det är namnet ...) i USA har anmält sin avgång .... Från och med 1 September.

  o   Det snackas mycket om 1 September just nu. Då ska PTW (Power That Were) drastiskt förlora energier att alls jobba med, DET stora skiftet  ....  etc . Tror inget vet ens från dag till dag hur det hela kommer att rulla ut. Bäst med ett öppet sinne och en ärlig vilja att bidraga. Samt att ha kul. Det finns mycket att glädja sig åt. Tiden för rädsla is gone !

  o   En högt uppsatt  jurist ifrån Världsbanken, avslöjar på YouTube, hur makteliten förtvivlat försöker handskas med sitt problem att förbli i det fördolda. De är  i panic mode !

  o   Ett antal personer i världen har redan helt på egen hand lyckats få t.ex. studielån att "försvinna", huslån uppbrutna. Utan att vänta på Heathers dokument. En strategi som används är att helt enkelt avskriva lån, utan att meddela, eller erkänna varför. I förtvivlat hopp om att det enbart är ett fåtal personer som vet och kommer att kräva sitt värde.  Det lär inte hålla länge när Heathers dokument släpps he he. Då ska jag utbilda min bank. Lugnt och fint.

  o   Det stora dramat, ännu inte avslutat, är ju Kiri i Nya Zeeland, som verkligen utmanat banken och domstolen. Alla väntar otåligt på att få veta hur hennes sak kommer att utvecklas. En fantastiskt stark kvinna. Som gör ett hästjobb för oss alla andra just nu. Att bereda vägen för den massiva kampanjen att utbilda våra små och stora påvar i den gamla makt-hierarkin. Nyheter om Kiri börjar sippra ut även i vanliga media. Trots att man försöker att desperat begrava hennes aktion. Fortfarande får vi inte den hela och  riktiga sanningen, som hennes aktion, så modigt utmanar till att avslöja. Rubriken för artikeln nedan är "Misstänkt bedragare häktad". Så okunnigt :( Skicka er obegränsade kärlek och energi till Kiri !

  http://www.stuff.co.nz/taranaki-daily-news/news/8983425/

  o   Folk bildar lokal grupper över hela världen. I avsikt att göra sig oberoende av det gamla systemet. Australien och USA är de land man får mest nyheter ifrån om detta. Men det är nog många projekt, som man inte har en aning om,  som är på gång i många länder. Det kommer snart att visa sig när järngreppet om media släpper. Hoppas vi  i Sverige kommer loss snart  med detta !


 • Min prio-lista i dagsläget:

  o   Upprätta  en lokal intressegrupp i  Göteborg.

  o   Utifrån den sätta igång att planera vad vi kan göra här och nu.

  o   Starta upp verksamhet i likhet med FixTheWorld projektet. Mer lokalt Sverige.

  o   Följa med och lära mig om det gamla systemet. Så att jag kan effektivt bidraga till att vi får en smidig övergång till det nya. Mest info och energi får jag av de två talk-shows på 5D blog talk, The One People och The Repurposing. De 2 senaste nu var verkligen intensiva och oerhört kärleksfulla. Vilken energi de sänder ut i världen ! Man förstår att det finns mer bakom dessa personer än "enkla" världsförbättrare. Nämligen VI, The One People :) Nä nu ska jag lyssna på The Transitioning. Den är också i klass med de 2 först nämnda.

  o  Specifikt planera tillsammans med andra hur vi går till väga med att använda Heathers dokument när de släpps.

  o   Bidraga till information, till så många som möjligt, om vad som händer. Fokus på svenska.
 • En medlem i teamet för svenska hemsidan, Oliver Troll, deltog i en radiointervju igår. I samtal med våra vänner som upprättade den kroatiska hemsidan. Första två minuterna är på kroatiska. Men sen kommer intervjun på engelska med Oliver.
  Roligt med lite fokus på Sverige och  Kroatien.

  http://www.youtube.com/watch?v=sQMVl4YMpZE • Det snackas ju mycket om "syncronosity" nu på våra internationella kanaler.
  På ren svenska, flyt :)
  Idag har jag haft flyt. Skaffade konto på P13. Dessutom fick jag möjlighet att realisera min senaste ide om en kontaktlista på Svensk IU-V hemsidan.
  Det är flyt om man får administratören för en hemsida att släppa in en och själv lägga till det man vill ha där. Så stort tack .... youknowwhoyouare   hehe
  Tanken jag har med kontaktlistan är att man där kan hitta personer i sin lokala omgivning som man kan öppna samarbete med och GÖRA saker.
  Jag har provat olika metoder att få kontakt med folk i Göteborg för ett samarbeta. Men inte fått någon hit alls so far. Hoppas på att denna lista kan få rejäl uppslutning så vi kan bilda grupper och GET GOING. Jag vet att ni finns där ... i Göteborg och massa andra orter.
  Ser fram emot att ni dyker upp på listan ....
  Anmäl er via:
  Kontakt
  Vi ses och hörs via den :)
  Vill du inte var med på listan av nån anledning så kan du ju ändå använda den för att kontakta dom som är med på listan.
  Här är länken till själva listan
  Just nu bara jag .... :)
  Kontaktlistan
  Go get me !
 • Jahapp, då är P13 släppt ! Skedde nån gång inatt tror jag. Finns enbart för Windows 8 mobil ännu.
  Jag laddade ner appen och startade den. Blev lite förvirrad när jag enbart fick en prompt för User och Password. Kunde till slut få upp själva formuläret för att registrera ett konto.
  Jag är ingen större vän av mobil-telefoner ... föredrar ett rejält tangentbord och en stationär dator.
  Men för er yngre personer är det väl lättare att handskas med mobilen hi hi.
  Man hittar inga större överraskningar när man loggat in. Enda användbara jag kan tänka mig är Messenges. Men jag har ingen att skicka till så ....
  Får avvakta med att testa den funktionen.
  Det stora nu är ju inte så mycket vilka funktioner som finns just nu. Det stora är att ALLA funktioner kommer att vara helt utom räckhåll för ALLA som vi inte vill dela med oss till :):)
  Skicka mig gärna ett konto namn ifall du lyckats skapa ett. Så kan vi provköra :)


                    Sorry för bildkvaliteten ...

Remember me verkar inte funka


 • Det händer massivt mycket nu. Nästan to much ...
  a)   Kiri's case som ställer bank-frågan på sin spets
  b)   Massiv "Att Göra" rörelser , worldwide. Lokala grupper börjar bygga vårt nya system. Häng på !!
  c)   Action Sweden !! Vi måste organisera oss. Det viktigaste som jag ser det är att samla grupper lokalt, som är redo att GÖRA saker. Saknar fortfarande kontakter i min lokala omgivning. Hoppas kunna etablera en kontakt-funktion via Svenska I-UV hemsidan. Bara den basic info om vilka i Göteborg, för min del, som fattar vad som händer. Dom MÅSTE jag komma i kontakt med.
  Framtiden är underbart oviss. Enjoy  ha ha ha


 • Dagens hit story. Den första personen i världen som lyckats registrera sitt värde i en bank.
  Enjoy :)
  Hm, efter att jag lyssnat på länken nedan i 20 minuter fick jag ett felmeddelande och kunde inte lyssna mera. Saboterat av The Powers That Was ??  Får se ifall vi kan komma runt detta. Nu börjar de spela tufft. Desperata. Hoppas de inte orkat komma ner till min lilla hemsida än ...
  Hm, kanske blev lite onödigt paranoid. Nu har jag lyssnat till hela länken nedan
  Lyssna på den  !!
  Den drivkraft denna kvinna haft är ju omsorg om hennes barn. Det är väl någonting många av oss kan relatera till.

  http://briankellysblog.blogspot.com.au/2013/07/the-one-people-interview-with-kiri-from.html


 • Ja, lite väntläge då inför Heather's dokument. Lyssnade på en ny talk-show igår.

  The Repurposing. Den var mycket givande tycker jag. Lite fokus på vad man kan GÖRA och vad andra redan gjort. Hopegirl var med, hon som startade FixTheWorld-siten, och kommer att vara en fast gäst framöver. Mycket bra !

  Det finns nu en talk-show varje veckodag med olika fokus på vad som händer. Så man kan lägga heltid out-of-work-time på detta om man vill :)

  De mest intressanta tycker jag är

  The Repurposing
  The One People

  Dom kommer jag nog att försöka följa. 2 timmar för varje show, så det kan räcka.

  Alla 7 talk-shows hittar man på samma länk

  http://www.blogtalkradio.com/thecollectiveimagination 

One People innan Jul :)


 • Jaha, nu börjar äntligen greppet om "ljugmedia" släppa. Såg just senaste avsnittet av Vetenskapens värld i TV2 20:00, "Del 6 av 8: Ekonomernas skuld" . Finns kvar 30 dagar på SVT play. Kolla den !
  Stort tips tack till min syster Saga :)

  Här bekräftas i princip hela processen som OPPT redan avslöjat.
  o   "The banks make money out of thin air"
  o   "Enda sättet att lösa krisen är att avskriva alla lån"

  Känner ni igen er ? hi hi
  Detta är "respektabla" ekonomi-makthavare och forskare som uttalar sig. Dom flesta troligen helt omedvetna om OPPT. Men de börjar också att fatta och "komma ut".
  De säger visserligen inte att det hela är noga planerat av en brottslig maktelit. Men det kommer nog snart att också bli helt uppenbart för alla.
  Att alla lån i princip redan är avskrivna via OPPT blir den riktigt goda nyheten för många. Det "enda sättet att lösa krisen" är redan verkställt rent legalt sett :)

  Så detta inspirerat ju verkligen till att bidraga till att det hela rullar ut genom att vi vänligt men bestämt puttar bankerna framför oss till att göra det enda rätta ...... eller självdö.
  Jag väntar på Heather's dokument och kommer att agera utifrån det. Många har redan agerat via egna initiativ. Personligen anser jag det viktigt att tänka till ordentligt själv och se till att göra detta på ett sätt som snabbast, men med kärlek till alla inblandade, fullbordar skiftet.
  Gosa riktigt med din bank-kontakt   ... tills dom fattar :)

Bank-monstret måste tas ner på jorden igen


 • Blev tyst ett tag om Heathers lansering av I-UV dokumenten. Idag kom det mer info om detta på länken nedan.
  o   Saker har hänt så dokumenten måste modifieras efter nya data
  o   Ursäkt till alla för att ett datum för lanseringen angavs. Så nu är beskedet enbart. Det blir klart när det är färdigt :)    .... ungefär samma som för P13.
  o   Lesson learned: Går inte att spika datum för saker nu när så mycket händer


  http://removingtheshackles.blogspot.se/
 • Senaste gissningen om när UFO kommer att visa sig:

  Innan siste Augusti 2013

  Skicka kärlek och Välkommen till dom så kanske det blir tidigare :) • Troligen någon gång under Onsdagen kommer Heather att släppa två dokument
  o   En beskrivning av det gamla och nya värde-systemet
  o   En mall för hur vi öppnar vårt värde i banken

  Så fort du har detta tillgängligt gå och GÖR
  o   Läs på  båda dokumenten
  o   Boka ett möte eller gå direkt till din bank och öppna ditt värde

  Detta är helt oberoende av P13. Du kan göra det NU. Lite läskigt att "komma ut" så hos din bank ?  :)  Några goda råd.

  o   Gör det enkelt. Trassla inte in dig i avancerade diskussioner om hur det gamla eller nya systemet fungerar. Du har en enkel förfrågan om din bank vill hjälpa till att öppna ditt värde. Formen för det finns beskrivet i dokumentet som släpps nu.
  o   Kör ett rollspel med en kompis innan du går till banken. Öva på vad du ska säga.
  o   Håll dig strikt till det som ges av mallen. Ingå ingen annan överenskommelse som din bank kan tänkas lägga fram.
  o   Agera vänligt men BESTÄMT. Det är du som som är Chefen från och med nu. Glöm bort alla gamla föreställningar om banken som överhöghet.
  o   Ifall det faller sig naturligt, föreslå att bankens chef eller någon senior person i banken kommer med i samtalet.
  o   Ifall de säger blankt NEJ. Påpeka att det kan vara en fördel för deras bank ifall de är en av de första bankerna som accepterar det nya systemet. Samt be dem fundera och att du återkommer om några dagar. Eller att de hör av sig till dig.
  o   Om det säger nej, har de i princip dödförklarat sin egen  bank. Även ifall de kanske inte fattar det ännu. Så det är inte ditt nederlag utan bankens.

  Meddela oss andra om hur det har gått. Det finns en sektion på I-UVs engelska hemsida där man kan logga erfarenheter. Under Freedom stories. Tyvärr hittar jag inte nåt motsvarande på den svenska sidan för I-UV.
 • Om ca två veckor går hemsidan för FixTheWorld 100% aktiv. Men du kan kolla in den redan nu. Detta är en global verksamhet. Du kan gå in och skapa ditt eget projekt eller ansluta till någon  annans projekt. Det står massor i kö för att GÖRA

  o   Gratis energi teknik
  o   Ekobyar med nya byggtekniker
  o   MiljöOskadliga transporter
  o   Rening av moder Jords alla miljöskador

  Du kan gå in som investerare när du öppnat ditt värde i banken. Eller starta ditt eget projekt.

  https://www.fixtheworldproject.org/node


 • Blev ingen lansering av P13 idag. En del säger att det kan ta upp till en månad till. Ingen information just nu om varför det dröjer. Du som har lite tålamod. Let it out !    :)
  Heathers nya information om I-UV Exchange förväntas komma i nattens BlogTalk från The One People show.

  http://www.blogtalkradio.com/thecollectiveimagination/2013/07/02/the-one-people

  I-UV Exchange byter namn till I-UV INchange .....   får la höra snart vad som är tanken bakom det.


 • Varit på putskurs i helgen för lerhalm-hus. Hur lägger man det sista lagret av ler-puts på ett totalt  ekologiskt bygge, enbart baserat på naturproduketer och gammal kunskap.  Lite outside scope för OPPT I-UV kanske du tycker. Inte, säger jag. En god möjlighet att lära sig och GÖRA.
  För det är ju det som är så fantastiskt just nu. Obegränsade möjligheter öppnar sig för att GÖRA det man brinner för, eller älskar att göra. Inget kan vara mer effektivt än ifall man har obegränsade resurser att förverkliga sina innersta drömmar.
  Så det heta nu är ju att

  o   Heather kommer att annonsera, imorgon 1 Juli, nya verktyg för hur vi ska kunna realisera vårt verkliga VÄRDE
  o   Project 13 ska gå on-line

  Var det en slump .... att det är samma datum. Tror inte det he he
 • Har hittat en ny grej , "meeting place". Man kan starta en ny grupp om valfritt ämne med syfte att anordna träffar där man kan skapa någonting man är intresserad av.
  Så det verkar ju vara en rätt handfast kanal för att träffas och faktiskt GÖRA nåt.
  Idag fick jag kvitto på att min grupp blivit officiell. Mitt fokus är ju att samla folk ikring Göteborg intresserade av OPPT, I-UV etc.
  Kolla in det och starta din egen lokala grupp. Jag kommer att meddela STORT när jag får något gensvar för min grupp :)
  Du kan kolla in konceptet via min grupp:

  http://www.meetup.com/OPPT-I-UV-revisited-Har-ska-vi-borja-att-GORA-nat/?gj=ej1b&a=wg2.1_cio

  Du kan ju ansluta till min grupp oavsett var du bor. Så vi kan dela erfarenheter och utvärdera vad vi kan få ut av denna kanal ....
  JAG BEHÖVER RESPONSE   ANYONE  ..   
  Jag vet att ni finns där, massor. Bara ta steget. Nu är det nog !!! Vi måste ta ansvar och fixa världen. Alla ni som fattat, världens status för närvarande är i total  bankrupp. Vi har alla chansen nu att skapa den nya världen. Ett totalt MÅSTE. Och det är inget som kommer att göra det åt dig.  Det är helt upp till DIG.
  Men vi ska jobba i grupp. Då blir vi riktigt fria att skapa något stort. • Jag använde inte min mobil, TV eller dator 21 Juni. Min son sa att han inte märkte av nån större skada den dagen även ifall han inte slog av mobilen :)
  Det sägs att den förväntande "attacken" i stort sett uteblev. På grund av love work från ljusbärare som fick hela kampanjen att ramla baklänges av  överraskning. De är ju inriktade på "krig" men lite ovana att handskas med en total "kärleks-attack" hi hi.
 • Ja annars lyssnar jag mest på de inspirerande radio talks från 5D blogtalkradio. Lite avvaktande väntan just nu känns det som. P13 annonseras just nu att lanseras 1 Juli. Heather arbetar nu med tools för hur vi ska kunna arbeta med I-UV exchange. Folk är ju fortfarande rätt upphängda på hur det skall fungera rent praktiskt att kunna realisera vårt Universiella värde. Samt hur det kan kopplas till våra gamla monetära system.
  Tror inte någon har koll på detta i nuläget. Det som tål att tänkas på är att det helt kommer att bero på vad var och en av oss GÖR. Vi kan antingen vänta på att någon annan gör nåt som vi kan ansluta oss till. Eller så kan vi sätta igång att göra något själva.
  Jag fokuserar på att försöka skapa någon lokal grupp som jag kan jobba tillsammans med.  Hittills går det trögt. Verkar vara lite tidigt än för Göteborg. Eller så har jag inte lyckats hitta rätt metod än.


 • En riktig hit för mig när jag lyssnade till denna talk show idag (från igår)

  http://www.blogtalkradio.com/thecollectiveimagination/2013/06/19/the-collective-imagination

  För dom flesta av oss "normala" människor är det mycket "science ficition" här.
  För mig är det dock ett otroligt positivt budskap här.
  Alla rykten om vad som ska hända 21 Juni får ju ett helt nytt budskap här.
  För mig så verkar det helt logiskt. Samt ett mycket  positivt budskap.
  In short:
  Vi ska INTE kämpa mot alla "dark forces" !! Vi ska omfatta dom i vår kärlek för ALLA väsen i vårt universum. I denna talk-show får vi ju bevis för detta. Dessa två damers rapport är ju ytterst inspirerande. Samt nollställer ju alla de negativa diskussionerna om vad hemskt som ska hända 21 Juni. Kan vi prata med medvetandet för salt ? Crazy för de flesta ... Jag tycker det verkar helt logiskt. Det är ytterst bra nyheter !
  I vår forntida duala värld var det lika värdigt att jobba för "dark force" som för "light force". Båda har bidragit till var vi är nu. Så att vi alla har kunnat lära oss via vår livsupplevelse alla spektra av skapelsen. Nästa steg nu är att integrera total kärlek även mot "the dark forces".  Vi måste älska dem. De har bidragit lika mycket som vilket helgon som helst till att vi nu har nått nuvarande stadium av medvetenhet. Så att vi är beredda att gå in i det sanna värdet av människostadiet. Där vi till fullo inser och lever för ALLA individers bästa.


 • Ok talk show nedan. Mycket kul och information
  o   Massa information om hur vi rent praktiskt ska kunna utnyttja vår "value" i det nya systemet P13, I-UV exchange. Fortfarande rätt luddigt   he he. Men inspirerande.
  o   Main message. Skapa din plan redan nu. Vad vill du göra med ditt liv ? Personligen skulle jag vilja starta ett företag som "healar" moder Jord från alla påfrestningar som vi just nu skapar med alla miljövidriga verksamheter.
  o   Så det är bara att låta fantasin flöda. Vad skulle du vilja göra om du hade obegränsade tillgångar ? Hur att realiserar det är underordnat just nu. Bara sätt igång och gör STORA PLANER. Utgå ifrån att du har oändliga resurser att skapa det du vill. Verktygen vi behöver är runt hörnet. Men häng inte upp dig på det. Skapa din PLAN nu !! 
  Länken nedan, most recommended. Lot of info and lot of fun.

  http://www.blogtalkradio.com/thecollectiveimagination/2013/06/18/the-one-people


 • Blir nog lite mindre aktiv på denna hemsida ett tag framöver. Känns mera som man vill GÖRA nåt förutom att hänga på nätet och peta i hemsidan.
  Du som följt med på min hemsida vet nog vad det handlar om nu. Så du kan hitta information själv och välja samt tolka efter behov.

  Mina favoriter för rätt uppdaterad information är
  5 D news
  Med de hittills veckovisa pratshowerna
  The One People
  The Collective Imagination
  The Transitioning
  OPPT Norway
  Jag har ju inte Facebook men de mest intressanta inläggen här är ju publika

  För lite mera permanent information finns ju de svenska och internationella sidorna för OPPT och I-UV
  Svenska OPPT
  Svenska I-UV
  Dito internationella
  Project XIII

  Vad ska man GÖRA då ?
  o   Jag tänker kolla upp FTW (Fix The World) ordentligt. Man skulle starta något sådant i Sverige också.
  o   Har fiskat lite efter folk att samarbeta med. Ifall du bor i Göteborg är du speciellt välkommen att kontakta mig via e-post.

  bosse.xx.brostrom@gmail.com

  Men övriga svenska GÖRA projekt är jag också självklart intresserad av. Det finns ju hur mycket som helst att göra nu och framöver   ... förutom att enbart vänta på P13.

  Får la börja med att säga upp sig från 3D-jobbet     ha ha ha
 • Edward Snowden som avslöjade NSA är en lightwalker. Dessa personer har tränats för den uppgift de utför nu. Att låta ljuset lugnt och stilla absorbera mörkret. Snowdens aktion var startskottet för att förmedla, även till ljugmedia, vad som nu  händer på  vår jord.
  The game is ON   :)
 • Har kollat alla 3 videos nu från Fix The World. Detta är ju lysande. Ett Enterprise som heter duga och som redan rullar. Så här kommer vi att tillsammans bygga upp den nya världen. Fria att obegränsat manifestera vår gudomliga skaparkraft.
  Vem vill gå till jobbet efter detta ha ha ha
  Dom som satte det här i sjön hade inte en tanke på vad som är möjligt eller inte. De bara gjorde det !! Det omöjliga :)


 • Här är nåt stort på gång. Glenn Beck. Men jag vet inte mer än det som sägs i denna video. Ska ju vara idag, Lördag som det hela skall bli publikt så det är bara att hålla ögon och öron på vad som händer. Det låter ju som om det ska vara något som även kommer att synas på "vanliga" media. Man får stå ut med den korta reklamsnutten i början. Det är de värt. Men du kanske redan är härdad , inte jag he he.

  http://www.youtube.com/watch?v=XHnaZmX75qQ
 • Här summerar fd. medlem i försvarsministeriet loud and clear vad som är på gång. Detta är väl ett kongressförhör som åtminstone reportrar kan närvara vid. Hur mycket har dom rapporterat om det .....
  Störande är dock att han rubriceras i videon som Canadien Minister of Defence. Om man googlar på försvarsministrar i Kanade så finns han inte med alls ...
  Rubriken kanske ska tolkas som att han vittnar inför försvarsministern ?? Det han säger känns i alla fall right on the spot.

  http://www.youtube.com/watch?v=XEQdvYFMBAU
 • Jag brukar alltid vilja ha goda nyheter innan dåliga, när någon frågar mig den klassiska frågan.
  So here goes:   The good news

  http://www.blogtalkradio.com/thecollectiveimagination/2013/06/15/the-remembering

  Här är det mest good news om vad som pågår.

  Lite mindre roligt är länken nedan.   Så det är kanske viktigt att vi tar det till oss. Samt använder informationen för allas bästa.
  Det finns verktyg för The dark forces som man inte ens kan föreställa sig. Vi kan påverkas från dessa krafter via  TV, mobiltelefonen, internet, psykiska telepat-grupper ...

  Se upp 21  Juni ,  Midsommarafton
  o   Stäng av din mobil
  o   Stäng av din TV
  o   Stäng av din dator
  o   Tänd ett ljus eller en brasa :)

  http://i-uv.com/julien-wells-update-psychic-defense/
 • Det finns folk som redan GÖR och har gjort en massa för att starta upp vår "nya" värld. Denna 10 minuters video är verkligen inspirerande. Tänkt till och skapa ditt eget projekt hos dom.

  http://www.youtube.com/watch?v=5QXy3RiLyoo&feature=endscreen&NR=1

  Finns även 3 en-timmes videos från  denna organisation, Fix the World. Lite lagom mix om hur kass vår värld är nu och hur vi kan se till att ändra på det. Har bara kollat den första just nu. Hittar du den nedan så kan du hitta de andra 2 också.

  http://www.youtube.com/watch?v=oCIhm0-H-O0 • Hm, blev lite paranoid när min hemsida inte gick att editera  senaste 2 dagarna .. Men det kanske bara var lite hybris att NSA skulle engagera sig i att blocka mig ha ha ha
  Verkar vara min hemsida leverantör som uppgraderat till något som enbart fungerar otroligt mycket sämre :(    ... så framöver blir det ännu sämre layout än förut. Tills jag möjligen fattar hur man ska handskas med denna nya version. Dessutom har den utmärkta supporten jag haft förut plötsligt blivit helt stendöd. Inget svar alls .  Så man undrar .....   Min hemsidalevarantör är en av det största firmorna i USA .... Hm
 • Detta var det jag inte fick med 13 Juni  ...
  News från

  http://www.blogtalkradio.com/thecollectiveimagination/2013/06/12/the-collective-imagination

  Första timmen samtal med Daryll Anka. Han har sen 30 år kanaliserat information från en utomjordling kallad Bashar.
  Daryll uttrycker en lite mera modererad bild av hur fort saker och ting kommer att hända med skiftet på jorden. T.ex. sa han att Bashar ser det som troligast att UFisarna kommer att bli publikt kända runt 2025 - 2033. Hoppas han har fel :)  

  En del nyheter från kärntruppen tillbaka från öken ....
  De verkar rätt omskakade men alive and well he he
  Bob upplevde sitt mirakel. Efter att varit förlamad i 4 år (tror jag han sa) så kunde han nu använda sina ben som "vaknat" till liv. Så nu tränar han för att få igång sina muskler som varit oanvända denna långa tid.
  Den ena av 2 nätter i öken såg de 10-20 UFO farkoster i skyn. Så är du  på rätt energi-nivå så kan du börja spana nu  ha ha.
  Mark pratade lite mer om P13 och I-UV exchange men egentligen inget direkt nytt. Han verkade rätt slutkörd :)  De hade sovit ca 3 timmar de senaste 48 !
  Blir nog lite bättre feedback och info nästa vecka när de fått hämta sig lite.
  En unik sak med detta gäng är ju att de är totalt oskyddat öppna med att förmedla vad de håller på med hela tiden. Vilket säkert kommer att bidraga stort till vad de vill åstadkomma. För de får stöd från alla som delges.  Glöm inte det. Varje tanke och aktion du tar som support är förutsättningen för att deras projekt ska lyckas.


 • Här är lite mer detaljer om nuläget för P13. På svenska. Tack Oliver !  .... tror jag :)

  http://www.i-uvsweden.com/uppdateringar.html

  o   P13 blir gratis initialt. För att betalningen inte ska generera ytterligare fördröjning.
  o   Verktyg för att etablera kontrakt i P13 ingår, mer info snart
  o   Windows Phone 8 app verkar bli den lösning som lanseras först
  o   .....  sån som jag köpte nyss  hi hi

  P13 gänget har nog haft det  tuffare än vad vi kan någonsin föreställa oss !
  Så jag tänker enbart chilla och ta det när det kommer.
  Samt ta med dem i min kvällsbön
  Hoppas dom inte tar sig tid för att läsa alla otåliga inlägg ....   dom behöver enbart vårt STÖD.


 • Fick idag veta lite mer om vad som endast antyddes i Skype-samtalet från igår. Caleb och stora delar av hans team har varit helt utslagna närapå en vecka. Caleb var så illa däran att han helt tappade synen. Men nu ska dom vara healade och på banan igen. Dom kanske fick lite mer energi än vad dom tålde ....
  Så nu är P13 på gång igen. Nästa vecka planeras lanseringen via PC-versionen och Windows Phone 8 appen. IPhone lanseringen kommer förhoppningsvis att ske i slutet av månaden, beroende på att Apple appar lanseras endast en gång i månaden


 • Rykande färsk rapport från Sahara via Skype-länken nedan ( från OPPT Norways sida )
  Riktigt rörigt och babbligt. Fast jag tycker det enbart gör att det blir mera trovärdigt ...
  Det de fokuserar på nu är att öppna energi-portaler så att ALLA på jorden kan höja sin medvetandenivå till stadiet ovan jorde-människa.  Till äkta människostadiet, där oändliga möjligheter att skapa uppstår.
  Så de pratade lite om att P13 och "the money" stuff är ganska ointressant i dagsläget. Eftersom det inom kort kommer att vara historia. P13 kanske lanseras och sen läggs ner   :)   ( Min egen tanke, inget som sas i chatten så ..... don't panic  ...  )
  Tråkiga nyheter för dom som enbart fokuserat på denna aspekt av vad som händer.
  Fokusera på att skapa "light", fundera på vad DU vill göra ifall du har oändlig kraft att skapa.
  Säg t.ex. att du har obegränsad kraft att skapa materiella ting. Vad som helst ! Hur intressant är pengar då ....
  Hur som helst så har vi en spännande tid framför oss. Lite jobbigt blir det för en del, men jag hoppas på att ALLA kommer att landa där det är tänkt :)  Ska bli kul att vara med när UFisarna blir publika tycker jag he he.


  https://dl.dropboxusercontent.com/u/1929252/2013-06-07%2021-24-36%20SkypeCall_muxi.mp3
 • Lite i slagsmål med min nya mobil, Nokia Lumia 820, som jag köpte enbart för att kunna koppla upp mot P13. Jag är en riktig tech freak vad gäller datorer och det mesta tekniska. Men mobiler har jag aldrig riktigt tänt på. Det är inte så smärtfritt att få till Silverlight som man skulle hoppas.
  Tror jag är nära nu  i alla fall. Om du har liknande problem så kan du höra av dig till min e-post i Kontakt. Alltså om du har en mobil som går på OS Windows Phone 8.  Hoppas att det är enklare för er som har IPhone. Jag avstod IPhone eftersom den inte klarar 4G i Europa. Riktig flopp av Apple där .....
 • En sak som kom fram utifrån Julien och Andrews talk-show igår. Vi påverkas ju nu alla av allt energiarbete som pågår på Moder jord. Ett tecken på det menar Andrew kan vara att som ett förstadium till verklig insikt så kommer många att "förbereda" sig i sina drömmar. Så ifall ni vaknar upp ifrån en speciell dröm, ta er lite tid att fundera över innehållet. Kan bli en liten pekare till vad du ska gå ut och GÖRA. För att bidraga till det stora skiftet.
  Jag hade faktiskt en dröm nyligen som jag tolkade riktigt fint.
  Tänkte att den blir gött att dela med sig av på hemsidan.
  Fast just nu så har jag glömt bort hur den var     HA HA HA. • En av till av  Bill Ballards utsökta videos:
  http://www.youtube.com/watch?v=RoQMzxgkigg
  Så att man verkligen fattar hur nedlagt det gamla systemet är:
  1    Påvens avgång
  2   Drottningen av Hollands avgång
  Båda tecken i skyn av vad som pågår still in the background
 • Vi är bevakade !!
  Senaste tiden har dom e-poster jag fått från den person som först meddelade mig om OPPT och I-UV markerats som spam i mitt e-post-program.
  Jag anser dock att det i dagsläget är ointressant .... Det har redan gått för långt för att "The black forces" ska kunna göra nåt verkligt motstånd.
  Men vore intressant att höra ifall du observerat något liknande ...
  Hör av dig till min kontakt på hemsidan i så  fall:
  bosse.xx.brostrom@gmail.com
  Ha det gött
  Bosse
 • Midsommarafton 21 Juni sägs vara datum för nästa stora energi-inflöde till Moder Gaia.
  Du som har någon meditationsteknik, använd den och bidra till att skicka ljus till Gaia just denna dag.
  Ni andra sätt er enbart bekvämt och försök slappna av. Sänd positiva tankar till  Moder jord och alla era medmänniskor.


 • Lite lustig respons jag fått på mina 121 e-poster till US bankers ....
  Några
  Nicht gelesen
  och ett par
  Gelesen
  Det får mig att tänka på
  Rothberg, Bauer-Rothschild, Battenbergs Family
  Alla insyltade i den tyska grenen av global banking bedrägeriet
  För mig svart på vitt på hur det är uppbyggt
  Nicht gelsen eller Not read tolkar jag  som personer som redan är medvetna om mina e-poster via kollegor om dess innehåll.
  Låt oss pumpa vidare. Skicka till e-posterna i databasen. Ju fler desto roligare för oss :)
 • Min nyinköpta mobil funkar fortfarande inte. Ska prata med min återförsäljare imorrn. Tolkar det som att det fortfarande är några dagar kvar tills P 13 går helt on-line  :)
  Så tills dess njuter jag fortjämnt av att lyssna på samtliga videos av Bill Ballard ...


 • Nationaldag ....
  Fått svar ifrån 2 riksdagsledamöter :)
  Se till att skicka e-post ni också ! Så blir de ännu fortare medvetna om vad som pågår :)
  Får se på Måndag ifall jag får lite mer svar ....
 • Skickade e-post till alla svenska bank-personer i databasen idag. Inte så många.
  HJÄLP till att registrera mera. Jag hittade en enbart genom en quick google på @nordea.se
  Kom till en site med klagomål på Nordea   :)
  Åtminstonde skicka in e-post på de personer ni postat till i er bank.
  Du behöver ju inte posta till dom själv ifall det känns obekvämt.
  Det gör vi så gärna åt dig   :)
  Imorrn ska jag köpa en begagnad moped till min son.
  Får nog använda "vanliga" smutsiga sedlar tills vidare   ha ha ha
  Måste prompta lite ytterligare för Bill Ballard
  Vilken kille !
  Sök på   "Bill Ballard youtube" 
  Vilka guldkorn

  Kröp till korset idag och köpte en smart-phone som klarar Silverlight. Läste för en gångs skull genom villkoren man promtas för att godkänna när man startar upp telefonen. 20-30 sidor totalt + ett antal länkar som jag inte orkade kolla upp. Skrämmande .... där står ju svart på vitt att man överlåter hela innehållet Whatever i mobilen att brukas av Microsoft as they wish. GPS position .... the lot. Var tvungen att godkänna avtalet för att överhuvudtaget kunna komma vidare med uppstarten av mobilen. Jag avslog att öppna nåt "MS-konto". Så det verkar som om jag inte ens kan ringa ett vanligt samtal med fanskapet nu.
  Får kolla mer imorrn grrrrrr

 • Avdelning mystiskt:
  Jag skickade ju ett antal e-post till alla riksdagsmän 26 Maj, de som fanns regade då i databasen. Omkring 25 st. bara då.
  Fick ett antal "Out of office" på direkt
  IDAG fick jag plötsligt ett antal till i den stilen.
  Verkar som de legat i karantän nästan 2 veckor ....
  Positiv tolkning:
  De har gett upp och släpper igenom e-posten. Eller någon enstaka ansvarig har fattat ....
  Negativ tolkning:
  Never mind     :)  Inte min avdelning ...
 • Mysig hemmakväll
  Drog lite e-post till alla USA Bankings
  Totalt 121 mottagare

  Ämne    My loans specifics

  Bara kom ihåg !!!! Använd ditt eget Ämne och start av e-posten så du inte kopierar det från mina e-poster

  Text:
  Bla bla bla bla English nedan.  Jag tog den från:

  http://lucas2012infos.wordpress.com/2013/06/01/absolutedataexchange-foreclosure-flyer-1-june-2013/

  Men som sagt förut, kolla att det blir en vettig formatering av texten efter att du gjort kopiera/klistra in från detta dokument.

  Enjoy. Ska bli kul att se ifall någon av de 121 mottagarna svarar en liten Swede   hi hi

  Hello If you have not heard of OPPT or I-UV before the information following it might be a bit science fiction for you. So just take it or leave it Just want to inform you that I will for now honor any current contract with your bank in the format of loans etc. But  when in the future any contract will be fully recognized as totally invalid (like the information last in this e-mail suggest ) I will hold you responsible for paying me back every single dollar. The information at bottom is well known to some few people at the top of your bank. So I just want to get you updated on the status of your enterprise. Look forward to do GOOD business with you in case you decide to  join any possible new organization that will provide true honest service to me with total transparency to the customers. BR and love from yours  truly Bosse


  BANKS & “GOVERNMENTS” FORECLOSED WORLDWIDE The One People’s Public Trust (OPPT) announced the foreclosure of the world’s banks and “governments” on December 25th 2012 stemming from prior investigation into massive fraud across the entire system:http://www.scribd.com/doc/118067922/PARADIGM-DOCUMENT-FROM-THE-TREASURY-FINANCE-AG-INDUSTRIESTRASSE-21-CH-6055ALPNACH-DORF-SWITZERLAND. What happened? The OPPT posed to the world’s Banks and Governments: that they had by deceptive acts and practices been stealing from the people for hundreds of years, and;nothing stood between the Creator and each of the Creator’s creations, and gave due opportunity to rebut both statements. They could not and did not. To understand this fully please read the Declaration of Facts at http://www.peoplestrust1776.org > UCC Filings > 2012 ptII > Declaration of Facts. Here are two excerpts: Government Charters Cancelled: (Refer: DECLARATION OF FACTS: UCC Doc # 2012127914 Nov 28 2012) “…That any and all CHARTERS, inclusive of The United States Federal Government, UNITED STATES, “STATE of …”, Inclusive of any and all abbreviations, idem sonans, or other legal, financial or managerial forms, any and all international equivalents, inclusive of any and all OFFICES, inclusive of any and all OFFICERS, PUBLIC SERVANTS, EXECUTIVE ORDERS, TREATIES, CONSTITUTIONS, MEMBERSHIP, ACTS, and any and all other contracts and agreements made thereunder and thereby, are now, void, worthless, or otherwise cancelled, unrebutted; ...” Bank Charters Cancelled: (Refer: TRUE BILL: WA DC UCC Doc# 2012114776 Oct 24 2012) “Declared and ordered irrevocably cancelled; any and all charters for Bank of International Settlements (BIS) members thereto and thereof including all beneficiaries, including all certain states of body owning, operating, aiding and abetting private money systems, issuing, collection, legal enforcement systems, operating SLAVERY SYSTEMS …commandeering lawful value by unlawful representation…” Orders to Cease and Desist: Attention is drawn to DECLARATION AND ORDER: UCC Doc # 2012096074, Sept. 09 2012, duly reconfirmed and ratified by COMMERCIAL BILL UCC Doc. No. 2012114586 and TRUE BILL UCC Doc. No.2012 114776 which states: Volunteers within the military … “to arrest and take into custody any and all certain states of body, their agents, officers, and other actors, regardless of domicil by choice, owning, operating, aiding and abetting private money systems, issuing, collection, legal enforcement systems, operating SLAVERY SYSTEMS against the several states citizens, …”, and “Repossess all private money systems, tracking, transferring, issuing, collection, legal enforcement systems operating SLAVERY SYSTEMS…” “…all beings of the creator shall forthwith assist all Public Servants identified herein, to implement, protect, preserve and complete this ORDER by all means of the creator and created as stated herein, by, with, and under your full personal liability…” Search document numbers listed at the Washington DC UCC Registry: https://gov.propertyinfo.com/DC-Washington/ What does this mean to you? Are you paying a “debt” to a foreclosed entity..? e.g. mortgage, credit card, car loan? OPPT has foreclosed on the slavery system. The control hierarchy is gone. No one stands between you and your creator… not even “Government”. Think about life without limitation… and the responsibility that comes with it. Because a CEASE AND DESIST order exists, you are free to offer terms and conditions to individuals acting on behalf of a foreclosed Bank or “Government”, by issuing a Courtesy Notice… or simply send them this Foreclosure Flyer. What does this mean to Banks & “Governments”? All beings now act in the capacity of individuals without a corporate safety net and with full personal liability for each and EVERY ACTION THEY TAKE under common law, protected and preserved by public policy UCC 1-103, and Universal law, the governing law laid out in the OPPT UCC filings. (Refer: WA DC UCC Ref Doc # 2012113593) Should any individual pursue any actions on behalf of a foreclosed Bank or “Government”, causing another individual any damage as herein described, they in their individual and unlimited capacity are absolutely liable. Such actions may result in the receipt of a Courtesy Notice… with their name on it. Courtesy Notice The Courtesy Notice contains the information of this flyer and offers terms and conditions for future dealings. Whereas Banks and “Governments” have been foreclosed worldwide… Acts, Statutes, Codes, Courts, Executive Orders etc were thereby foreclosed, thus without a lawfully binding contract – individual to individual, no instrument exists to compel performance. The Courtesy Notice offers new terms to any individual of a foreclosed entity for their acceptance and the method of acceptance is clearly defined. Individuals are now downloading and sending Courtesy Notices worldwide; 64,000 were downloaded in the first two days following release in early Feb 2013. See www.oppt-in.com What is the UCC – Where and to whom does it apply? The Uniform Commercial Code (UCC) is the ‘bible’ of commerce and used world wide, but sometimes in disguise. UCC is not taught in law schools; it is used in high level banking and government corporations. Accordingly most lawyers, attorneys and magistrates know nothing about UCC and will argue it has no application. See the following documents for background: Executive Order 13037 dated 04 Mar 1997 defined humans as capital. See:http://americankabuki.blogspot.com.au/2013/03/us-citizens-defined-as-property-of.htmlUCC Doc # 0000000181425776 filed 12 Aug 2011 refers to US Citizens as real estate: “real men with arms and legs” and a sum of $14.3 Quadrillion registered between The Federal Reserve System and The United States Department of the Treasury 1789. (Same link as above)UCC Doc #2001059388 evidences the template the Federal Reserve Bank of New York uses to secure the collateral in major banks around the world… including chattel paper, goods and the unborn young of animals. See http://www.mediafire.com/view/?3yh79cjnzcwzu0s Those who would regard the UCC as irrelevant outside the US are thereby claiming former funding arrangements with the Federal Reserve Bank of New York null and void. Due Diligence Given the usage of UCC filings in the upper levels of “government” and banks worldwide, due diligence is a necessity. If there is a dispute, error, or falsity make AND deliver a duly verified sworn DECLARATION OF REBUTTAL to the duly verified, sworn and REGISTERED OPPT DECLARATION OF FACTS, point by point, with specificity and particularity, with full responsibility and liability, under the penalty of perjury under any law you identify, that the forgoing is true and accurate, signed by your wet-ink signature. To date, no such rebuttal has been registered. Further Research Radio shows: http://oppt-in.com/media-1/radio-shows-1/ http://oppt-in.com/thecollectiveimagination/ All People Declared Free of Debt   (Refer Notice of Declaration of Absolute Truth UCC# 2013032035) The final filing of the OPPT occurred on March 18, 2013. This document terminated all remaining man-made entities and returned all people of this planet to absolute freedom. In this document the creator is referred to as “absolute essence” and all creations people are referred to as “absolute essence embodied”. Article VI states…”I duly verify, with full responsibility and liability, by DECLARATION OF ORDER, that eternal essence IS made transparent and known by the DO’ing of any and all embodiment of eternal essence in eternal essence’s universe, IS free and free of debt, unrebutted.” This means THERE IS NO DEBT. You have no debt… No one has debt… it is done. www.absolute-data-exchange.com / link to original article
 • Ok intressant. Svaren jag fick på mina e-poster till USA Bankers ...
  1  Returned as Spam   !!!! Hur  fångade det just den   ???
  2 Ca 10 Unknown user
  3 ca 10 out of office
  4 1 st Confirmed Read (det var efter ca 5 minuter efter jag skickade det   :)


 • P  13 still in hold. Låt oss göra något vettigt i väntan på detta ! Det vi alla så enkelt kan göra är att bidraga till nedstängningen av det gamla systemet. Genom att skicka "Hövligt tillkännagivande" till banker, storföretag, domstolar, regeringar m.m.
  Det hela organiseras worldwide via denna hemsida:
  http://www.absolute-data-exchange.com/
  Fliken "How to use this site" beskriver hur det går till.
  Nedan min snabbguide:
  1  Välj fliken "Database"
  2  Välj land, t.ex. Sweden
  3  Välj område, t.ex. Banking
  4  Klicka på sök
  5  Du får en lista med e-post-adresser
  6  Kopiera och klistra in dom i ditt e-post-program som mottagare
  7  Välj att sända det till dom som BCC
  8  Skriv en egen Ämnesrad
  9  Skriv en egen start på brevet, ett par meningar
  10  Avsluta med textmallen för "Hövligt tillkännagivande"
  11 "Skicka"
  Har du valt att skicka tlll t.ex. Sweden, Government så kommer det till nästan alla 350 riksdagsmän  hi hi. Man skulle vara fluga på väggen när de läser det :)
  OBS OBS OBS
  Det flesta post-servers vägrar skicka till listor med mer än 99 mottagare.
  Så jag delade upp listan med riksdagsmän till listor  med 90 mottagare i varje.
  Det funkade på min server i alla fall.

  Här finns "Hövligt tillkännagivande"
  http://www.oppt-sweden.com/uploads/1/8/5/4/18541048/the-foreclosure-flyer-sv.pdf
  Så här skrev jag när jag skickade till alla e-poster för Sweden, Banking :
  (Det finns både banking och bank, fattar inte skillnaden .... )

  Ämne   Information om min betalning
  Text i början av brevet:
  Hej
  Om du inte hört talas om OPPT eller I-UV förut så blir informationen som följer lite science fiction för dig. Så just take it or leave it :) . Vill bara informera om att jag tills vidare kommer att fullfölja eventuella kontrakt i form av lån etc. som jag har med din bank. Däremot så kommer jag att kräva tillbaka alla betalningar som i framtiden kommer att bestämmas som olagligt erhållna av din bank. Enligt den information som följer. Informationen är väl känd för några få personer i toppen av din bank. Nedanstående information skickar jag till dig för att du ska kunna avgöra själv hur vi ska kunna samarbeta i framtiden på ett bättre sätt.
  Med vänliga hälsningar Bosse Broström

  Att jag skickar detta till fler bankpersoner än de i min egen bank spelar ingen roll. Huvudsaken är ju att meddelandet går fram till så många som möjligt från så många som möjligt.

  Notera:
  1   Jag väljer Ämne så att det kan locka till att de läser brevet
  2   Ungefär samma vad gäller texten i början på brevet
  3   Jag är INTE ohövlig eller aggresiv. Enbart saklig och vänlig. Dessa lägre tjänstemän vill vi få över på vår sida !! Inte göra dom till fiender !!
  4   BCC gör att dom inte ser att det är skickat till en lång lista av personer. De tror då att det är ett personligt brev endast till dom själva.
  5   Kopiera INTE mitt ämne och text ovan !! Skriv något eget i samma stil.
  6   Biten om att jag kommer att kräva tillbaka pengar är viktig. Likaså det att jag inte kommer att sluta betala mina lån för tillfället. Jag tror att det just nu är bättre än att man slutar betala. Men det väljer du ju själv hur du vill hantera förstås.

  Jag kopierar INTE ämne och enbart innehåll från vad som föreslås som exempel i vissa instruktioner på OPPT / I-UV sidor. På det sättet blir det svårare för mottagande e-post-servers att filtrera bort min e-post som spam.
  Hela vitsen med att du och jag skickar dessa e-poster från vår EGEN brevlåda är att det också gör att det blir svårt att filtrera bort e-posten.  + givetvis att det får enorm inpact om mottagarna får MÅNGA sådana e-poster. Vilket är syftet med att använda databasen med e-post-adresserna.
  Nåt annat du enkelt kan göra är att rapportera in e-post-adressen till t.ex. din bankman till databasen. Det tog ca en vecka innan min rapport dök upp i databasen så bli inte otålig ifall din rapport inte syns direkt.
  Ja detta kan du hålla på med dygnet runt och BIDRAGA. Jag har t.ex. även skickat till bank, government m.m. i USA. Då med det engelska "Hövliga tillkännagivandet" förstås.
  Det blir ju en grym effekt ifall mottagarna fattar att de informeras ifrån källor från hela världen. Inte enbart av nån enstaka "stolle" ;)
  Ja så du fattar att det finns heltidsjobb för dig ifall du skickar till alla länder och alla kategorier he he.
 • Lyssnade på denna idag:
  http://www.blogtalkradio.com/thecollectiveimagination
  The Collective Imagination 4/5 June 2013
  En hel del intressant från Julien om UFisarna. Samt en ny person som jag inte hört förut.
  Kärnteamet i Afrika har åkt ut i öknen för någon mystisk aktivitet he he.


 • Nu har Project XIII fått en publik hemsida öppnad. Bli inte förvirrad ifall ni inte hittar hur man öppnar sitt konto. När man studerar startsidan ordentligt ser man att det står (in progress) för 3 av plattformarna. Så det dröjer ytterligare innan vi kan gå aktiva.
  Så, så tålamod är en dygd väl ...   ha ha ha.
  Samt man bör väl inte bygga hela sin tillvaro på P 13.
  Bara några få fanatiker som gör det.
  Jag och ett par till kanske    hi hi.

  Klart tech stuk på startsidan. In the spirit of Caleb

  http://www.projectxiii.com/

  Kolla in videon där. Den var faktiskt riktigt sköj   :))
  Det är det allt handlar om väl  .....   HA ROLIGT, SKRATTA  !!

 • [23:11] Ja, nu har jag lyssnat på min favorit-talk-show på denna sida:

  http://www.blogtalkradio.com/thecollectiveimagination

  The One People 3/4 June 2013

  Den går ju en gång i veckan. Ofta många ur  OPPT, I-UV central-gruppen som är med. Samt mycket senaste nytt.
  Idag sa Mark, som jobbar tillsammans med Caleb på P13, att Silverlight versionen av P13 kanske kommer 1 - 2 veckor EFTER första lansering av iPhone versionen. Lite bad news för mig. Har ingen smart mobil alls. Tänkte köra Silverlight, som är tänkt för stationär PC eller Mac.
  Det var rätt dålig kvalité på ljudet idag nerifrån Afrika. Jag hörde nog  fel  he he .

  Chris ansåg att innan siste Juni kommer hela OPPT, I-UV scoopet att vara allmänt känt. Även i ljug-media ;)   21 Juni verkar anses som en tidpunkt då ett ytterligare STORT lyft i männsklighetens medvetande-nivå kommer att ske. Med hjälp av våra externa UFisar som bidrager med högre energier som man strålar in mot moder Gaia.


 • Kom just hem från jobbet ...
  Beskedet om Project XIII för tillfället att det kommer att lanseras idag, Måndag.
  Men ännu inte gjort ( 19:41 ).
  Ett litet roligt inlägg jag läste påpekade att en världs-lansering bygger på att ALLA länder i världen måste ha passerat midnatt innan man kan anse att värld-lanseringen har missat sitt mål.
  Det betyder att det blir 13:00  4 Juni, svensk sommartid innan världs-lanseringen för 3 Juni har gått ut :)
  Så vi får se hur det går med det nya beskedet om lansering 3 Juni he he.
  Orsaken till fördröjningen hittills sägs bero på att Paypal systemet inte tillät lansering under veckoslutet.
  Får passa på att meditera lite medans jag väntar ... och bidraga till flödet :))


 • Heather och Lisa i Marocko
 • Hm, glömde bort det mest uppenbara stället att kolla efter uppdateringar om Project XIII
  Bloggen, längst ner, på denna sida:

  http://i-uv.com/i-uv/you-are-the-value/

  Antar att det finns mera news på Facebook, twitter etc. Men jag ser ingen vits med att gå med där nu. När det bästa alternativet är så nära :)
 • Monsanto Inc. har gett upp planerna på att lansera genmanipulerade produkter i HELA Europa. Det är verkligen goda nyheter. Ett viktigt bevis på att hela den gamla strukturen rasar samman nu.
  Fick jag från denna video med Bill Ballard. Verkligen härlig kille   :)
  På denna sida till höger finns fler länkar till äldre videos med Bill. Kolla in dom också om du är i behov av att komma på gott humör. Snacka om ljusvarelse. Toppen kille !

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QYB9gtnmj0k
 • Senaste nytt om Project XIII    !!
  En talk show med Caleb. Om du inte är intresserad av tekniken så kan du hoppa över den. Precis mot slutet så framgår det att nuvarande datum för lansering är "någon gång veckan som kommer"    ....  "eller kanske nästa vecka igen"   :) Calab har bara en kort kommentar om varför "vi väntar på något". Här är länken till videon, var inte så mycket nytt vad gäller tekniken heller ifall man lyssnat till tidigare information om detta.

  http://www.youtube.com/watch?v=1ddZT-2a3gE


 • Ingen lansering av Project XIII än så länge. Det enda jag hört är att Caleb, som är topp-programmeraren, inte varit helt frisk i veckan. Kanske därför det blir en fördröjning ??


 • Inte så mycket speciella news idag. Alla väntar på Project XIII lanseringen på lördag.
  Senaste nytt på engelska lyssnar jag främst på via

  http://www.blogtalkradio.com/thecollectiveimagination
  Blog talk show med merparten av den centrala gruppen som skapat OPPT och I-UV.Ca 2 timmar per show.
  http://www.oriontalkradio.com/archives.htm
  Välj Gwen Caldwell. Hon har återkommande OPPT news men också andra ämnen. Lite olika varje dag.
  Tyvärr har jag lite dåligt med aktuella nyheter om vad som händer i Sverige.  Mest eftersom jag av princip inte använder förorenade media som Facebook, twitter etc.


 • Nu börjar det hända mer med Project XIII :) Lansering planerad till 1 Juni. Gå till denna sida och läs om vad du behöver  för att kunna ansluta dig

  http://www.i-uvsweden.com/i-uv-project-xiii.html

  Om du tänker köra enbart på en stationär dator, som jag, finns en länk på den sidan där du laddar nere Silverlight. Punkt 3 en bit ner på sidan. En plugin till din webbläsare som behövs för att köra Project XIII.
  När jag hade installerat den testade jag att det fungerade på denna länk


  http://bubblemark.com/sl3/TestPage.html

  Kolla att Start och Stop knappen fungerar, samt att det bubblar :)
  Nu är det bara Project XIII som fattas ....
 • Dagens citat från HEATHER Ann Tucci-Jarraf. Det var hon som knäckte makthavarnas system med deras egen lag:

  Heather 2013-05-28  Tänk på hur Du vill ha det. Vill Du ge det gamla systemet energi (värde i form av pengar som är energi) så att det kan fortsätta med sin föresats att separera oss från varandra? Eller vill Du börja på något nytt tillsammans med Dina medmänniskor genom att ge Ditt värde till något som enar oss alla?
 • Det kommer snart upp en subdomän till 
  http://www.absolute-data-exchange.com/
  ABSOLUTE Data Exchange som jag presenterat i slutet av min Introduktion.
  Här kommer man att samla in information om alla CN ( Courtesy Notice ) som folk skickat till banker, regeringar, media, storföretag etc.
  Så vi kan se hur planen rullar ut över hela världen. Redan nu kan du skicka information om till vilka e-post-adresser du skickat CN.

  http://www.absolute-data-exchange.com/add-data/

  De blir då sökbara för alla i ABSOLUTE Data Exchange. Så man kan återanvända dessa för att skicka egna CNs. Det är inget som hindrar att du väljer ut listan över alla banker i USA t.ex. och skickar det engelska flygbladet till dom. Så alla ni som saknar meningsfull sysselsättning. Ni kan sitta dygnet runt och skicka till dessa e-post-listor. Verkligen meningsfullt !!
  Av tekniska skäl är det viktigt att så många som möjligt skickar CNs från sin egen dator och e-post-adress som avsändare. Då blir det omöjligt för de stora organisationerna att blockera meddelanden i sina mail-servers. Om allt skulle skickas från en källa kan de lätt svartlista den källan.
  När du skickar en CN, tänk på detta:

  1  Skriv en egen unik Ämnesrad varje gång. Inte samma som i förlagen i instruktionen
  2  Skriv första raden/erna i e-posten unik före det att du kopierar in "flygbladstexten"

  Dessa två åtgärder gör att det blir svårare för servers att blockera din e-post som spam.
  OCH SIST MEN INTE MINST:
  All text i en CN skall skapas med kärlek, inte hat. De flesta lägre tjänstemän och småchefer vi skickar till är INTE våra fiender. Uppgiften är att få dessa att fatta vad som händer så att de kan ansluta sig till det nya systemet. Där de med all sin erfarenhet och kunskap kan bidraga till att skapa ett väl fungerande NYTT system.

  Ingen är din fiende. Vi är alla ETT. Även nuvarande toppar i det gamla korrupta  systemet. Fast de behöver nog lite längre tid på sig att fatta detta :)  Inte VI. Vi kan gå ut och bidraga till förändringen. NU !


 • Det sägs att 21 Juni blir dagen för ett ytterligare steg av instrålning av högre energier av medvetande för hela Jordens befolkning.
  Huruvida det kommer att visa sig just den dagen som någon uppenbar förändring i världen återstår att se.
 • Hawaii har deklarerat sig som en självständig stat (inte som förut en delstat i USA). Mycket tyder på att de kommer att skapa en stat som blir oberoende av det gamla systemet. Världens första land i den nya icke förslavade  världen :)


 • Jag skapade denna sida


OPPT   One People Public Trust
I-UV      Jag - Universellt Värde

Just NU håller vår värld på att totalt förändras. Till det absolut BÄTTRE. I stort sett är nyheterna som följer för bra för att vara sant .... :)


 • En grupp högt utvecklade människor har jobbat de senaste 3 åren med att totalt dokumentera ofattbara brott mot oss mänskligheten. Alla brott styrda av en dold organisation som har makten i de flesta regeringar, storbanker, storföretag och mediabolag.
 • Denna grupp startade OPPT. Detta projekt har nu etablerat en plattform där alla makthavare blir avslöjade och fråntagna sin makt. OPPT har på ett högst intelligent sätt använt ekonomiska och legala verktyg av samma sort som använts mot oss folket för att beröva oss vår frihet.
  Resultatet idag är att de gamla makthavarna kommer att "försvinna". Detta sker just NU. Inom veckor/månader kommer det att bli publikt för alla människor i världen.
 • OPPT och dess verksamhet stängdes ner i Mars 2013. Projektet hade då fullföljd allt som behövs för att stänga ner det gamla makthavar-systemet.
  Nästa projekt kallas I-UV, Jag - Universellt Värde. Detta går ut på att skapa den nya basen för hur världen ska organiseras och styras. Baserat på The One People principer. Kort sagt motsatsen till det gamla systemet.
  Var och en lever i full frihet att skapa sitt liv och maximalt utnyttja sin skaparkraft.
  Med fokus på att samarbeta och hjälpa varandra.
  I-UV är det som kommer att ersätta det gamla korrupta ekonomiska systemet. Det kommer att bygga på det ursprungliga värdet för allt skapat i världen. VARJE INDIVIDS SANNA VÄRDE ATT KUNNA SKAPA. Vilket det gamla systemet gjort allt för att dölja för oss.
  Om vi fördelar allt värde som det gamla systemet roffat åt sig för eget bruk jämt över jordens befolkning kommer var och en att erhålla tillgång värt 10 miljarder dollar.
 • Ett nytt system för kommunikation och tillgång till bl.a. I-UV håller på att lanseras, Projekt 13. Senaste datum för att var och en kan ansluta sig är 1 Juni 2013. Jag kommer att annonsera på min hemsida när systemet är lanserat och hur man ansluter sig.
 • Gruppen som skapat OPPT och I-UV samarbetar med utomjordliga varelser. Dessa har hittills inte velat avslöja sin närvaro för mänskligheten i stort. Nu anser de att de måste hjälpa oss så att vi inte slutgiltigt förstör vår egen värld.
  Det sägs att UFisarna kommer att visa sin närvaro för alla innan sista Juni.
 • De gamla makthavarna har avsiktligt dolt ny teknik som kan lösa de flesta av jordens nuvarande problem med klimateffekter och miljöförnedring. Det finns teknik för att generera obegränsad "gratis" energi. Teknik för att bygga fordon för transport utan någon som helst förorening av miljön. När Vi Folket får tillgång till denna teknik finns det inga begränsningar för hur vi kan använda det till intelligenta lösningar av alla nuvarande problem. Vilket låg i de gamla makthavarnas intressen att INTE göra.

När du läst ovanstående kommer du att tänka
A   Ja, ja dream on kompis, har annat att ödsla min tid på
B   Känna att detta vill jag ha och att det kanske är helt verkligt

Min förhoppning är att åtminstone 50% av er som kommit hit fortsätter att läsa. Den procent som inte gör det har min fulla förståelse. Det är verkligen lite för bra, för mycket, för att ta på allvar .... eller ?

Var och en människa kommer att reagera utifrån den nivå av medvetande som man för närvarande befinner sig på. Själv har jag intresserat mig för alternativa livsåskådningar senaste 30 åren. Så för mig är ovanstående inte bara en science fiction dröm. Jag tror det är ren verklighet. Det händer NU.

Nedan kommer jag att skissera hur jag lärt mig om ovanstående. Pekare till information och tips på konkreta saker du kan göra IDAG. Det finns ju redan rätt mycket information på nätet. Så det kan vara lite tidsödande att hitta information i rätt ordning och lagom relevans tills man får lite överblick på vad som händer i världen just nu. Min utgångspunkt är att låta dig som fortsätter läsa på enklaste sätt få en ide om vad som händer. Oavsett vad du  har för bakgrund vad gäller utanför standard medias nyheter. Än så länge så finns ju absolut 0 information om detta i våra "vanliga" media.


Här är länkarna till de 2 svenska hemsidorna:

http://www.oppt-sweden.com

http://www.i-uvsweden.com/index.html

Dessa två länkar räcker för all information på svenska om vad som händer. Där finns länkar till engelska hemsidor . Jag tar inte med dem här eftersom jag fokuserar på information på svenska.


 • Nybörjarguiden
  Mycket pedagogiskt upplägg som förklarar det hela ur olika synvinklar. Tar ca en timme att gå igenom den. Belöningen är att man efter detta har mycket större förmåga att fatta den enorma mängd med information som finns på otaliga platser på nätet.


 • http://www.i-uvsweden.com/heligt-loumlfte-och-foumlrpliktelse.html
  HELIGT LÖFTE OCH FÖRPLIKTELSE
  Detta är ENBART för dig som har anställning inom offentlig förvaltning eller är fast anställd militär.
  Du kan deklarera att du vill fortsätta inom ditt nuvarande yrke. Fast INTE tjäna den gamla förvaltning utan den nya för One People
 • http://www.absolute-data-exchange.com/
  Här kan du skaffa ett konto för att komma åt ABSOLUTE Data Exchange.
  Dokument och information som INTE är manipulerad av nuvarande maktelit eller media.
  När du har kontot kan du kolla fliken How to use this site ..... och göra det.
  OBS   Important Foreclosure Information som nämns här finns i svensk version här:

  http://i-uv.com/swedish-translation-of-the-foreclosure-flyer/

  Detta flygblad kan du också dublicera på papper och dela ut till bekanta och släktingar. Eller sätta upp på anslagstavlor. Eller dela ut i brevlådan i ditt kvarter.
  Det är en kortfattad information om vad som är på gång.